woensdag 29 december 2010

2010: on a journey to discover the creative side in me

2010, the year I finally started my blog! Even though I'm only just beginnning, I feel it already brought me a lot: beauty, inspiration and friendship. Together with the sewing course I took on, I feel as if I'm on a journey. A journey to discover the creative side in me. And as on journeys, every corner brings new surprises, insights and discoveries. I love it! Can't wait what 2011 brings.

Thank you so much dear readers and followers for visiting and leaving your nice comments! It's a big motivation to me. Hope we'll meet again next year! Have a great 2011.


7 opmerkingen:

 1. Ik wens je een gezond en gelukkig nieuwjaar
  See you in 2011
  desiree
  ps ik ga je ook even volgen..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben hier via-via terecht gekomen. Ik heb zelf 2 blogs die ik meer aandacht wil geven. Ik zie dat jij Nederlands en Engels door elkaar blogt. Ik zit hier zelf ook aan te denken maar ben bang dat ik dan mijn Engelse publiek kwijt raak. Hoe zie jij dit? Ook moet ik er nog achter komen hoe ik die: you might also like app kan vinden op blogspot :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Cynni, omdat je profiel niet openbaar is kan ik je niet persoonlijk mailen, dus maar even op deze manier :)Ik worstel ook met Engels of Nederlands bloggen hoor. Ik ben begonnen in het Nederlands omdat het vooral voor familie en vrienden was, maar ik ga steeds meer de creatieve/design kant op met mijn blog en die blogcommunity is heel internationaal. Dus ik merk dat ik, als ik over die onderwerpen blog, maar gelijk voor het Engels kies om een breder publiek te trekken. Aan de andere kant, als ik over persoonlijke of lokale dingen schrijf, heb ik de neiging in het Nederlands te schrijven. Kortom, ik ben er nog niet uit.. Je kunt natuurlijk ook voor t Engels kiezen en er de vertaling in het Nederlands onder zetten. Ik denk dat ik uiteindelijk daarvoor ga kiezen. Succes! Als je je profiel openbaar maakt, kan ik een berichtje achterlaten op de blog(s). groetjes, Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het komt omdat ik 2 profielen gebruik. Ik ben van mail adres veranderd omdat ik hotmail niet meer fijn vond werken, maar mijn profiel hangt aan mijn oude mail adres. Als ik met die inlog, dan wordt ik uitlogd bij g-mail. Het is dus een beetje irritant. Maar je kunt me vinden op:
  www.uniflamecreates.blogspot.com en www.shelikesbento.blogspot.com :)

  Bedankt voor je reactie. Het is inderdaad duidelijk. Soms heb ik ook de neiging om Nederlands te bloggen omdat ik me over dat onderwerp dan beter in het Nederlands uit kan drukken of omdat ik over een boek wil bloggen van een Nederlandse schrijver. Maar tot nu toe heb ik besloten om er dan maar niks over te bloggen. Ik vind dat wel jammer, dus ik ben er ook nog niet helemaal uit of ik dit wil veranderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Misschien een blog in het Nederlands en t andere in t Engels? Ik was nog vergeten je de 'you might also like' app te sturen, check hier: http://www.linkwithin.com/learn

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb hem al gevonden! Maar toch super bedankt! Dit is trouwens het account dat aan mijn blogs gekoppeld zit. Ik heb maar besloten dat ik alles wat met bloggen te maken heeft in een andere web-browser doe. Dan hoef ik niet steeds in en uit te loggen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hello janneke,
  thank you for stopping by and i was just looking around your blog and though i can't read everything i can see how much passion and love you put into it. keep up the good work.
  sending you a hug! Lou

  BeantwoordenVerwijderen