Over Bolwol

Hoi!

Mijn naam is Janneke Romijn en op Bolwol blog ik over alle mooie duurzame initiatieven en producten die ik tegenkom. Toen ik dit Bloggeraccount jaren geleden aanmaakte had ik nog geen idee wat ik ermee wilde doen. Na tig namen geprobeerd te hebben die al bezet bleken, typte ik bolwol. En voila, zo heet het nu nog steeds. Zelfs met mijn bijnaam - Jannek - ervoor. Geen idee meer waarom.. :) Sinds kort staat er bovenaan dit blog 'Ecobeauty', een naam die de lading natuurlijk veel beter dekt. Maar als ik dit aanpas in het webadres ben ik opeens onvindbaar voor volgers. Dus. Dit blog zal ooit nog wel eens www.ecobeauty.blogspot.com gaan heten, en dan laat ik het je zeker weten.

Ik ben van beroep communicatieadviseur en ben onlangs voor mezelf begonnen. Met Papaver Communicatie help ik duurzame creatieve ondernemers met publiciteit en online communicatie.

Duurzaamheid is een grote passie van me. Niet alleen omdat het beter is voor mens en milieu, maar ook omdat het kan en leuk is. Het leidt tot creativiteit, tot het herwaarderen van oude technieken en gebruiken, tot meer gevoel bij een product en tot een economie die niet draait om steeds maar meer voor minder, maar om minder met meer kwaliteit.

Ik ben mama van een kleine bij en samen wonen wij in het mooie Brabant.