dinsdag 7 december 2010

Fashion Design

Zoals sommigen van jullie weten, zit ik sinds een paar maanden op naailes. Het is ontzettend leuk en ik kijk er iedere week weer naar uit. Natuurlijk is het naaien zelf wel eens frustrerend;  het gaat nooit zo snel en recht als je wilt en je bent lang bezig met meten, knippen en spelden. Maar met een groep meiden een avond creatief bezig zijn, muziekje aan, thee en koekjes erbij, dat is heel onspannend en gezellig!

Onze 'naaijuf'', Eline,' heeft de mode academie gedaan en vervolgens de Kunstacademie, richting Fashion Design. Voor haar afstuderen moest ze een eigen kledingcollectie ontwerpen. Die collectie inspireerde ze op haar oma's tienerjaren op de boerderij. Eline: "Ik heb deze periode in het heden geplaatst en zo een nieuwe lifestyle gecreëerd. Het is een collectie geworden voor sterke, zelfstandige vrouwen. Vrouwen met ballen."

Ik vind het een onwijs gave collectie; vrolijk, creatief, eigenwijs. Zie hieronder een paar foto's. Kijk voor meer in het collectieboek.Foto's via Eline Roubos

Geen opmerkingen:

Een reactie posten