dinsdag 10 mei 2011

Woonbladen

Psst, geheimpje, wist je dat ik een behoorlijke interieurpassie heb? Dat ik woonbladen verslind en een map vol uitgescheurde pagina's met droomhuizen heb? Toen ik in Kameroen woonde gunde ik mezelf af en toe een duur Frans woonblad, Marie Claire Maison of Cote Maison, en dan droomde ik weg. De interieurs die me het meest aanspraken aanspreken zijn natuurlijke interieurs. zoals die op het Franse of Italiaanse platteland. Veel hout en natuursteen, ronde vormen, en aangekleed met natuurlijke stoffen zoals linnen. M'n hart maakte dan ook een sprongetje bij het zien van dit schitterende interieur in de 101 Woonideeen. En dan te bedenken dat dit een nieuwbouwhuis is dat een oude look heeft gekregen.

De foto's zijn gemaakt door Bart Brussee. Op zijn site vind je nog meer mooie interieurfoto's. Op de site van styliste Valerie van der Werff  kun je alle foto's van deze reportage bekijken.

Wat vind je van dit interieur? Spreekt het je aan? Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

4 opmerkingen:

  1. je heerlijk! ook echt een stijl die mij aanspreekt, maar..... er komt hier op de een of andere manier ook ander spul in huis waardoor dat mooie plaatje net niet zo mooi wordt als daar, maar wel heel erg thuis en dat is misschien nog wel belangrijker!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ha ha, ja, heel herkenbaar. Mijn huis benadert momenteel in de verste verte niet dit ideaal, maar ik heb het er wel heel goed naar m'n zin!

    BeantwoordenVerwijderen